Nadal on sunnitud järgmise turniiri vahele jätma

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TOPSHOT - Spain's Rafael Nadal poses with the winner's trophy a day after he won the men's Roland Garros 2017 French Open on June 12, 2017 in Paris, with the Eiffel Tower in Background.
 / AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
TOPSHOT - Spain's Rafael Nadal poses with the winner's trophy a day after he won the men's Roland Garros 2017 French Open on June 12, 2017 in Paris, with the Eiffel Tower in Background. / AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON Foto: CHRISTOPHE SIMON/AFP

Äsja tenniseajalugu teinud ja juba kümnendat korda Prantsusmaa lahtised tennisemeistrivõistlused võitnud tennisist Rafael Nadal on sunnitud Wimbledoni eel väikese võistluspausi tegema. 

Maailma edetabelis teisele kohale tõusnud Nadal lootis enne Wimbledoni turniiri mängida Queensi tenniseturniiril, mis algab 19. juunil. Siiski soovitasid arstid 31-aastasel hispaanlasel natuke puhata. 

«Mul on kahju sellist otsust teha, sest armastan Queensi. Võitsin selle 2008. aastal ning iga kord kui olen Wimbledonis finaali jõudnud, on see juhtunud just pärast Queensis mängimist,» sõnas Nadal. «Rääkisin oma võistkonna ja arstiga ning otsustasin, et Wimbledoni silmas pidades vajab mu keha puhkust.»

Queensis mängivad maailma esireket ja tiitlikaitsja Andy Murray ning hiljuti Pariisis Nadalile finaalis alla jäänud Stanislas Wawrinka. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles