Rannamale meeldis Kanepi professionaalne tiim

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Aastaid suusakoondisega koostööd teinud füsioterapeut Lauri Rannama sõlmis eelmisel nädalal kokkuleppe Eesti parima naistennisisti Kaia Kanepiga. Rannama sõnul oli kokkuleppe sõlmimisel kaalukeeleks ka Kanepit ümbritsev professionaalne meeskond ja kogu tiimi suured ambitsioonid.


«Mingit lepingut me veel sõlminud pole, esialgu oleme jõudnud kokkuleppeni,» kinnitas Rannama Postimehele. «Aitan Kaiat Eestis nii palju kui võimalik ja lisaks sõidan kaasa neljale turniirile. Mai algul Madridi ja Rooma ning seejärel kahele järjestikusele suurele slämmile – Prantsusmaa lahtistele ja Wimbledoni.»

Juhul kui koostöö sobib, on Rannama sõnul võimalik ka mahtu suurendada. Seda otsustatakse aga pärast esialgse kava täitmist.

Rannama on sportlaste seas tõusnud väga hinnatavaks abijõuks. Peale Kanepi olid tema palkamisest huvitatud ka Eesti parimad kergejõustiklased eesotsas Ksenija Balta ja Andres Rajaga. Kanepi kasuks otsustas Rannama eelkõige tänu professionaalsele tiimile.

«Silver Karjus on professionaalne ja ambitsioonikas treener ning see oli üheks kaalukeeleks. Ta on Kaiale loonud väga tugeva meeskonna,» kinnitas Rannama, kes võimaluste piires aitab teisigi Eesti sportlasi. «Loomulikult ei saa ma end lõhki ka rebida. Aga enda ajaressursi piires üritan neid aidata.»

Seda, et Kanepi tiim tegi Rannamale rahaliselt kõige ahvatlevama pakkumise, ei tahtnud tunnustatud füsioterapeut kinnitada. «Ei, niimoodi oksjonile ma end küll ei seadnud. Lihtsalt nende tingimised klappisid minu omadega väga hästi. Minu üheks sooviks oli see, et saaksin võimalikult palju perega olla. Tahaks loota, et võrreldes suusatajate hooajaga jääb nüüd välismaal käimist vähemaks,» sõnas Rannama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles