Video: Venemaa meistrivõistlustel põhjustas kohtuniku otsus massikakluse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Venemaa vabamaadluse meistrivõistlustel läks maadlusmatši ajal publiku seas massikakluseks, sest pealtvaatajad ei nõustunud kohtuniku otsusega.

Massikaklus toimus Põhja-Osseetia sportlase Zaurbek Sidakovi ja Dagestani maadleja Magomedkhabib Kadimagomedov matši ajal. Osa publikust ning sportlaste tiimiliikmetest ei nõustunud kohtuniku otsusega, mis põhjustas tribüüni ja maadlusmattide vahelisel alal kakluse. Peagi liikus kaklus edasi ka maadlusmatile. Turvameestel kulus mõni minut aega, et kähmlus maha rahustada.

Üks sportlastest, kes korda majja proovis lüüa, oli 2014. aasta vabamaadluse maailmameister ning kahekordne Euroopa meister Abdusalam Gadisov.

Tegu pole esimese korraga, mil Venemaal peetud maadlusvõistlustel erinevate regioonide sportlaste matši ajal massikakluseks läheb. Eelmisel aastal juhtus sarnane intsident Dagestani sportlase Ismail Musukajevi ja Jakuutia maadleja Viktor Lebedevi matši ajal. Toona oli mängus koht Rio olümpial ning massikakluse lahutas märulipolitsei.

Venemaa maadlusföderatsiooni juht Mihhail Mamiašvili ütles pärast viimast intsidenti, et kui sarnased kaklused jätkuvad, tuleb järgmised võistlused pidada põhjapoolusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles