McGregorit ootaks MMA-võtete kasutamise eest karm rahatrahv (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor
Conor McGregor Foto: SCANPIX

26. augustil toimub suur poksimatš vabavõitleja Conor McGregori ja poksija Floyd Mayweather juuniori vahel. Nagu öeldud, tegu on poksimatšiga ning seda peab eelkõige silmas pidama McGregor, sest vastasel korral ootab teda ees kopsakas trahv.

Vabavõitlusliiga UFC presidendi Dana White’i sõnul pole mingit võimalust, et McGregor unustaks hetkeks, et on poksiringis ning hakkaks kasutama MMA võtteid. «Sellist asja ei juhtu. See on lepingus esimese asjana kirjas. Kui me räägime sellisest kutist nagu Floyd Mayweather, siis kohtuasi – kui see kunagi peaks juhtuma – …,» andis White mõista, et mängus on väga suured summad.

«Te kõik teate, kui palju Conorile raha meeldib. Ta kaotaks sellise lükkega väga palju raha,» jätkas White. Juba on ka teada, et mehed võitlevad kuni 70 kg kaaluklassis. Soojendusmatšid valmistab ette Mayweatheri tiim ning ka need vastasseisud toimuvad poksireeglite, mitte MMA omade järgi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles