Eestlaste konkurent jäi MM-normi täita üritades hätta

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christoph Harting
Christoph Harting Foto: BEAUTIFUL SPORTS/Peter Weber/imago/Beautiful Sports

Kui Rio olümpiamängude neljandal mehel, kettaheitja Martin Kupperil on MM-norm siiani täitmata, siis sama mure on ka olümpiavõitjal Christoph Hartingul. Pärast ebaõnnestunud Teemantliiga etappi lootis Harting 65 meetrit heita kodusel võistlusel, aga jäi soovitud tulemusest taas kaugele iseäralikul põhjusel.

Hartingu (isiklik rekord 68.37 - toim.) parimaks jäi neljapäeval Oslos peetud Teemantliiga osavõistlusel 64.13, millega jäi alla ka oma vennale Robertile. Seejärel võistles Christoph eile Dessau-Rosslaus, kuid ei suutnud enamat kui 61.08.

Nimelt oli sakslane tunde liiklusummikus ning oli staadionile hiljaks jäämas. Napilt jõudis ta siiski kohale. «Pärast viietunnist passimist kiirteel ei olegi enam jõudu. Olin vilets,» vahendas tema sõnu Kölner Stadt Inseiger.

Juba homme võistleb Harting koos vend Robertiga Stockholmi Teemantliiga etapil. «Kui ma leian oma heite üles, küll see 65 meetrit ka langeb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles