Eesti hokimees toob NHLi staarid Tallinnasse hokipoisse õpetama

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikael Grandlund (vasakul), Siim Liivik (keskel) ja Markus Granlund.
Mikael Grandlund (vasakul), Siim Liivik (keskel) ja Markus Granlund. Foto: Instagram

Eesti jäähokimängijad Siim Liivik ja Robert Rooba korraldavad juuli alguses Tallinnas hokipoistele treeningulaagri, kus teiste seas jagavad noortele õpetusi NHLi staarid Mikael ja Markus Granlund.

«Mängisin Granlundidega Helsingi IFKs mitu hooaega koos ja Mikaeliga tulime 2011. aastal üheskoos ka Soome meistriks. Ta on mu väga hea sõber ja kevadel käisin tal Minnesotas külas. Küsisin Granlundidelt korra, kas nad tuleksid Tallinnasse laagrisse, ja nad olid kohe nõus,» selgitab Liivik nimekate külaliste saabumise tagamaid.

Mikael Granlund siirdus NHLi 2012. aasta suvel ning on viie hooajaga osalenud 321 mängus, kus kogunud 201 (57+144) resultatiivsuspunkti. Aasta noorem Markus Granlund järgnes vennale NHLi aasta hiljem, kui liitus Calgary Flamesiga, kust siirdus eelmise hooaja keskel Vancouver Canucksi ridadesse. NHLis on Markus Granlundi arvel 171 mängu ja 63 (35+28) punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles