Levadia peab oma euromängu pidama hoopis Pärnus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fc Levadia
Fc Levadia Foto: Sander Ilvest / Postimees

FC Levadia jalgpallimeeskond peab oma Euroopa liiga esimese eelringi kohtumise pidama Pärnus. Levadia peab kolima suvepealinna, kuna nende koduareeniks olev Kadrioru staadion on samal ajal kergejõustiklaste käsutuses.

Levadia ja Iirimaa klubi Cork City peavad oma esimese kohtumise 29. juunil Eestis. Kordusmäng peetakse 6. juulil Cork City koduplatsil.

«Praeguseks on kinnitus olemas, et seeria esimene kohtumine toimub Pärnus,» sõnas Postimehele FC Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo. «Ega väga häid alternatiive Kadrioru staadionile ei olnud. Lõpuks jäi valikusse Pärnu.»

«Kahjuks peame nüüd mõlemad euromängud pidama meie jaoks võõral väljakul. Kindlasti mõtleme aga ka selle peale, kuidas oma toetajaid Pärnusse tuua,» lisas Petersoo.

Eesti klubidest mängivad Euroopa liiga esimeses eelringis veel FC Flora ja Nõmme Kalju. Kalju kohtub Fääri saarte meeskonnaga B36 (avamäng toimub 29. juunil Tallinnas ja korduskohtumine 6. juulil võõrsil).

Flora mängib sloveenide Domžalega (avamäng toimub 29. juunil võõrsil ja korduskohtumine 6. juulil Tallinnas). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles