Metalli täis Kangert: purustasin liiklusmärgi ja jätsin asfaldile kriimu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert
Tanel Kangert Foto: GEORG K6RRE/

Tanel Kangerti hooaeg lõppes täna kuu aega tagasi Itaalia velotuuri 15. etapil. Kõrges mängus olnud eestlane kukkus etapi lõpuosas sedavõrd karmilt, et murdis vasaku küünarliigese ja nihestas paremat õlaliigest. «Kaheksa aasta kohta võib ühe luu oma lemmikalale ohverdada küll,» naljatas Kangert eile juhtunut meenutades.

Just kaheksa aastat tagasi, 2009. aastal, kukkus ta viimati sedavõrd tõsiselt, et pidi haiglat külastama. Siis murdis ta käeluu. Vahepeal jõudis ta sõita aga 200 000 kilomeetrit ilma suuremate probleemideta. Kuniks tema teele jäi saatuslik ohutussaar ja liiklusmärk.

Kukkudes tabas ta esmalt parema õlaga liiklusmärki, mis piltlikult tema õla selja taha lõi, seejärel kraksatas asfaldile kukkudes eestlase küünarliiges. «Või siis purustasin mina liiklusmärgi ja jätsin asfaldile ka paar kriimu. Saime mõlemad võrdselt haiget,» kirjeldas olukorda hea huumorisoone poolest tuntud Kangert.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles