Flora loodab eurosarja needusest vabaneda Austria treeninglaagri abiga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna FC Flora jalgpallurid (rohelises) kohtumises Nõmme Kaljuga.
Tallinna FC Flora jalgpallurid (rohelises) kohtumises Nõmme Kaljuga. Foto: Tairo Lutter

22 eurohooaja jooksul vaid korra avavastasest jagu saanud Tallinna FC Flora jalgpallimeeskond püüab needust murda ja selleks sõidetakse juba nädala lõpus treeninglaagrisse.

«Valmistume nagu tavaliselt, aga sel viisil, et juba pühapäeval lendame Austriasse. Siis on meil kaks päeva, et seal treenida ja kolmapäeval läheme sealt Sloveeniasse, kus me mängime. Meil on seega midagi lisaks võrreldes tavapärasele,» ütles Flora peatreener Arno Pijpers Soccernet.ee-le.

«See on klubi poolt väga professionaalselt organiseeritud,» lausus ta, «transpordiga on ka kõik okei – lahkume pühapäeva õhtul ehk esmaspäeva hommikul saame puhata ja pärastlõunal juba treenida,» lisas ta.

Flora läheb Euroopa liiga 1. eelringi avamängus võõrsil vastamisi Sloveenia klubi Domžalega võõrsil 29. juunil Eesti aja järgi kell 21.30. Korduskohtumine toimub 6. juulil kell 19 Tallinnas A. Le Coq Arenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles