Hispaania meedia: Realist lahkub suurtehingu tulemusena Ronaldo, Benzema või Bale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale (paremalt), Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema.
Gareth Bale (paremalt), Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema. Foto: PEDRO ARMESTRE/AFP/Scanpix

Sel aastal on juba pikemat aega kirjutatud, et Madridi Reali jalgpalliklubi soovib enda ridadesse tuua 18-aastase AS Monaco ründetalendi Kylian Mbappe. Viimaste teadete kohaselt on nüüd Realil õnnestunud Mbappe ka nõusse saada ja ühe tingimusena on Realist lahkumas Cristiano Ronaldo, Gareth Bale või Karim Benzema.

Eelmisel nädalal teatas Prantsusmaa ajaleht L’Equipe, et Mbappel oli salajane kohtumine Reali presidendi Florentino Perezi ja peatreeneri Zinedine Zidane’iga.

Nüüd kirjutab Hispaania ajaleht AS ka kohtumise detailidest. Nimelt on noore ründestaari isa Wilfried avaldanud kartust, et tema poeg jääb Realis seniste superstaaride varju ning ei saa vajalikul hulgal mänguaega.

Zidane ja Perez olid aga Mbappele kinnitanud, et noormehel aidatakse tõusta maailma parimaks mängijaks ja üks senine superstaar lahkub ka klubist, et teha algrivistuses Mbappele ruumi.

Spekulatsioonide kohaselt on kõige tõenäolisem lahkuja Bale. Ronaldo seis on viimasel ajal olnud samuti segane, kuid väidetavalt soovib klubi teda ikka alles hoida. Benzemad soovib Real samuti väidetavalt alles hoida, kuna klubist võib lahkumas olla Alvaro Morata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles