Lõpujoonel kukkunud Liina Tšernov sai võistkondlikul EMil neljanda koha

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Tšernov
Liina Tšernov Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti koondise koosseisus Euroopa võistkondlike meistrivõistluste esiliigas võistelnud Liina Tšernov sai vaatamata lõpujoonel kukkumisele 800 m jooksus neljanda koha.

Tšernov hoidis esimesel ringil jooksjaterivi keskele ja hakkas teise ringiga ettepoole tõusma. Täpselt finišijoonel ta kukkus, kuid lõpuaeg läks siiski kirja. Aeg 2.06,45 andis Tšernovile neljanda koha, kusjuures ta edestas soomlannat Sara Kuivistot vaid kolme sajandikuga. 800 m jooksu võitis rootslanna Lovisa Lindh ajaga 2.02,36.

Tšernovi sõnul tundis ta lähenevat soomlannat ja tahtis finišijoonel ettepoole viskuda. «Ma pole nii kõva lõppu varem teinud ja olin üpris kinni. Viimasel sammul komistasin ühe jalaga teise taha. Nägu, küünarnukk ja põlv on väheke marraskil, kuid midagi hullu ei ole » ütles Tšernov ajakirja Jooksja Jooksuportaalile. Täna stardib ta võistkondlikul EMil 1500 m jooksus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles