Kontaveit ja Ostapenko said taas kamaluga kiidusõnu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Eibner-Pressefoto/imago/Eibner Europa

Eesti esireket Anett Kontaveit ja tema Läti eakaaslane Jelena Ostapenko on jõudsalt edenemas Singapuris peetava aastalõputurniiri suunas. WTA kodulehekülg võttis eestlanna ja lätlanna esitused taaskord kiidusõnadega kokku.

WTA koduleheküljel kirjutatakse, et Ostapenko vaimustas Prantsusmaa lahtiste võiduga kogu tennisemaailma. Mäletatavasti alistas 20-aastane Ostapenko finaalis Simona Halepi 4:6, 6:4, 6:3. Ostapenko tõusis jooksva hooaaj edetabelis kaheksandale kohale ning on ühtlasi noorim tennisist esikaheksas.

Aastalõputurniirile jõudmisega teeks ta Läti tenniseajalugu, sest kunagi varem pole ükski lätlane sinna pääsenud. 

Balti tuulte puhumine jätkus juunis, kui nädal pärast Ostapenko võitu teenis ’s-Hertogenboschis oma esimese WTA-turniirivõidu Kontaveit. Jooksva hooaja edetabelis on 21-aastane eestlanna 20. kohal.

WTA aastalõputurniir on presiižseim võistlus nelja suure slämmi turniiri järel, kuhu pääsevad kaheksa paremat üksikmängijat ja paari.

Kõiki Kontaveidi mänge Wimbledoni tenniseturniiril näeb Postimehe ja Kanal 12 vahendusel.

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles