Mattias Siimar on Poolas jagu saanud juba kolmest vastasest

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Siimar.
Mattias Siimar. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tennisist Mattias Siimar (ATP 1512.) osaleb Poolas Mragowo Futures turniiril. Põhitabelisse pääses ta kvalifikatsioonist, kus alistas ameeriklase Elliott Orkini (ATP 1648.) 7:5, 6:1 ja rootslase Karl Fribergi (ATP 1200.) 6:4, 2:6, 6:0.

Põhiturniiri avaringis oli Siimar vastamisi 21-aastase austerlase Kris Krawcewicziga (ATP 1533.), kes pääses võistlustele tänu wild card’ile. Esimeses setis jäi Siimar 0:2 kaotusseisu, kuid suutis kuuendas ja kaheksandas geimis vastase murda ja seti 6:3 võita. Teises setis murdis Siimar viiendas ja seitsmendas geimis ning võitis lõpuks 6:2, kirjutab Tennis.ee.

Tund ja 17 minutit kestnud mängus lõi Siimar neli ässa ja tegi kolm topeltviga, Krawcewiczil olid need arvud kolm ja viis. Murdepalle kogunes Siimarile 15, millest ta realiseeris neli. Austerlane kasutas neljast murdevõimalusest ära ühe.

Järgmine vastane on 27-aastane rootslane Markus Eriksson (ATP 370), kellel on turniiril teine paigutus.

Eesti meeste esireket Vladimir Ivanov (ATP 409.) võistleb samal ajal Saksamaal Kamenis Futures turniiril. Esimeses ringis oli ta vastaseks 22-aastane venelane Alexander Vasilenko (ATP 540.) ning eestlane oli hädas oma pallingu hoidmisega. Kahes esimeses servigeimis jõudis vastane üheksal korral murdepallini, kuid Ivanov suutis kõik need kaitsta. Paraku seisul 4:3 õnnestus Vasilenkol geim murda ja seejärel sett 6:3 võita.

Teise seti kuuendas geimis murdis Ivanov vastase pallingu, kuid kohe järgmises geimis vastas Vasilenko samaga. Eesti esireketil õnnestus seti lõpus veelkord vastane murda ja 6:4 setivõit vormistada. Kolmas sett kulges seisuni 3:3 tasavägiselt, kuid siis võitis Vasilenko järjest kolm geimi ja pääses teise ringi.

Kolm tundi ja seitse minutit kestnud mängus lõi Ivanov ühe ässa ja tegi kuus topeltviga, Vasilenkol kogunes ässasid kaks ja topeltvigu neli. Ivanov realiseeris kuuest murdevõimalusest kaks, vastane jõudis murdepallini 16 korral ja neist õnnestus neli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles