Ronaldo lubati piduliku sündmuse puhul koju (1)

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: ROMAN KRUCHININ/AFP

Eile hilisõhtul maailmajagude karikaturniiril poolfinaalis penaltiseerias 0:3 Tšiilile kaotanud Portugali koondise kaptenil Cristiano Ronaldol lubati koju naasta, sest tema perre sündisid kaksikud.

«Olin koondise käsutuses, nagu alati keha ja hingega, kuigi teadsin, et mul sündis kaks poega,» sõnas Ronaldo oma Facebooki lehel.

«Kahjuks ei suutnud me saavutada peamist sportlikku eesmärki nagu tahtsime, aga olen kindel, et jätkame portugallaste rõõmustamist.»

Ronaldo lisas, et Portugali jalgpalliliidu president rõõmustas teda oma suhtumisega ning lubab tal pronksimängu eel koju naasta. «Olen väga õnnelik, et saan lõpuks oma lastega olla»

Ronaldo kaksikud tõi ilmale ameeriklannast surrogaatema. Portugallase esimene poeg Cristiano juunior sündis 2010. aastal ning ka tema tõi kinnitamata andmeil ilmale samuti surrogaatema.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles