Veerpalu arst: sel hooajal ei tehtud midagi oluliselt teisiti

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suusakoondise arst Tarvo Kiudma.
Eesti suusakoondise arst Tarvo Kiudma. Foto: Toomas Huik

Neljapäevaselt Andrus Veerpalu pressikonverentsilt töökohustuste tõttu puudunud suusakoondise arst Tarvo Kiudma kinnitas ERRile antud intervjuus, et kahekordse olümpiavõitja treeningmetoodikas ja taastumisvahendite kasutamises ei tehtud sel hooajal olulisi muudatusi.

«Midagi kardinaalselt küll teistmoodi ei ole teinud kui varasematel aastatel. Treening on igal aastal natuke erinev ja see, mis taastumisvahendeid konkreetsel perioodil kasutatakse, ka varieerub,» rääkis Kiudma, kes kinnitas, et kõik, mis arst sportlasega teeb, on omavahel kooskõlastatud. «Teistmoodi ei saagi,» lausus ta.

Hiljem Vikerraadiole antud intervjuus tõdes Kiudma, et usub Veerpalu süütust ning seda, et see viib lõppkokkuvõttes ka positiivse lahendini. «Kindlasti usun, et Wadaga võitlemine viib Andruse süütuse tõestamiseni,» sõnas ta kindlameelselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles