Laulu- ja tantsupeolised saavad tasuta Euroopa mitmevõistluse superliigale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupeo proovid.
Laulupeo proovid. Foto: Georg Kõrre

Kõik lapsed ja juhendajad, kellel on laulu- ja tantsupeo käepael, saavad tasuta tulla vaatama täna ja homme Kadrioru Staadionil toimuvat Euroopa mitmevõistluste superliigat, kus saab tuliselt kaasa elada Eesti koondisele.

Tänane võistluspäev on juba käimas ja kestab kella 19ni. Nii et kõik peolised, kellel vihma tõttu jääb päevane tantsupidu vahele, saavad tulla Kadrioru Staadionile omadele kaasa elama. Homne võistluspäev algab kell 10 ja vältab kella 20ni. Tasuta sissepääsuks tuleb näidata oma laulu- ja tantsupeo käepaela.

Eesti eest on võistlustules meeste kümnevõistluses Janek Õiglane, Karl Robert Saluri, Kristjan Rosenberg ja Markus Leemet ning naiste seitsmevõistluses Grit Šadeiko, Mari Klaup, Margit Kalk ja Hanna-Mai Vaikla.

Superliigas on kokku seitse Euroopa parimat mitmevõistluse riiki - Eesti koondis võistleb Valgevene, Prantsusmaa, Suurbritannia ja Põhja-Iirimaa, Poola, Ukraina ning Šveitsi võistkondadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles