Ilma tagatiivata eeskujulikult sõitnud Tänak: ennast ma kiitma ei hakka

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Poola autoralli MM-etapil enne laupäeva viimast publikukatset 2,5-sekundilise kaotusega Thierry Neuville’i järel teist kohta hoidev Ott Tänak kaotas ralli 16. kiiruskatsel tagatiiva. Isegi ilma tagatiivata sõites, suutis Tänak näidata eeskujulikku kiirust ning on seega jätkuvalt esikoha konkurentsis.

«Ennast kindlasti kiitma ei hakka. Läks nagu läks. Meie poolt vaadatuna oli õnneks ka teistel ebaõnne. Oleme jätkuvalt Thierryle suhteliselt lähedal, aga selge see, et väga mugav see pärastlõuna ei olnud,» ütles Tänak pärast laupäevast viimast katset.

Kui palju tagatiivata sõitmisega eestlane aega kaotas, on võimatu öelda. «Neid sekundeid ei oska keegi arvutada,» lausus Tänak.

Homme on kavas neli kiiruskatset, millest esimene algab kell 9.10 ning viimane kell 13.18. «Võitlus jätkub ja tundub, et ilm hoiab asjad põnevana. Homme on pikk päev ja mitte üldsegi lihtsad katsed,» jätkas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles