Venus Williams hukkunuga avariist: tunnen end kohutavalt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venus Williams.
Venus Williams. Foto: Alexey Filippov/Sputnik/Scanpix

USAs kütab kirgi tennisestaari Venus Williamsi osalusel toimunud autoavarii, mille tagajärjel suri 78-aastane Jerome Barson.

Avarii leidis aset juba 9. juunil Floridas. Barson suri 13 päeva pärast avariid sisemise verejooksu, vigastatud selgroo ja siseorganite vigastuste tagajärjel, kirjutab Washington Post.

Reedel alustasid hukkunu lähedased ka Williamsi vastu kohtuteed. Tennisestaari süüdistatakse hooletus autojuhtimises.

USA meedia teatel sõitis Williams punase tulega ristmikule. Samal ajal sõitis rohelise tulega ristmikule ka Linda Barson, kelle kõrval istus Jerome Barson. Linda Barson ei suutnud enam auto hoogu pidurdada ning sõitis Williamsi Toyota Sequoia SUVile külje pealt sisse.

«Tunnen end kohutavalt. Minu süda on murtud,» kirjutas Williams nüüd enda Facebooki kontol. «Sügav kaastunne Jerome Barsoni lähedastele ja sõpradele. Palvetan nende eest pidevalt.»

Uuel nädalal peaks 37-aastane Williams alustama Wimbledoni tenniseturniiri. Viiel korral Wimbledonis võidutsenud Williams sai sel korral turniiriks 10. asetuse ning teda loetakse tänavu üheks soosikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles