Viiendat kuud rase tenniseäss osaleb Wimbledoni turniiril

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mandy Minella Wimbledoni tenniseturniiri avaringi kohtumises Francesca Schiavone vastu.
Mandy Minella Wimbledoni tenniseturniiri avaringi kohtumises Francesca Schiavone vastu. Foto: Matthew Childs/REUTERS/Scanpix

Viis kuud tagasi võidutses Serena Williams rasedana Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel. Nüüd on Wimbledonis viiendat kuud rasedana võistlustulle asunud Luksemburgi esinumber Mandy Minella.

Maailma edetabelis praegu 82. kohal paikneva 31-aastase Minella jaoks sai Wimbledonis üksikmängus turniir läbi juba aga avaringiga. Minella kaotas avaringis 1:6, 1:6 2010. aasta Prantsusmaa lahtiste võitjale Francesca Schiavonele.

Siiski ei ole Wimbledon Minella jaoks veel läbi, kuna ta kavatseb väljakule tulla ka paarismängus. Luksemburgi esinumbri paariliseks on üksikmängus maailma edetabelis 19. kohal olev Läti teine reket Anastassija Sevastova.

Kui Minella mängib viiendat kuud rasedana suure slämmi turniiril, siis samal ajal postitas Serena Williams sotsiaalmeediasse video, kuidas ta teeb seitsmendat kuud rasedana tennisetrenni.

 

Wimbledon got me like: Easy standing drills this morning. Go easy.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles