Joshual laual kaks võimalust: praegu ootan ma Klitško järel

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Joshua tahab võidelda Vladimir Klitškoga
Anthony Joshua tahab võidelda Vladimir Klitškoga Foto: Javier Garcia/imago/BPI

Aprilli lõpus profipoksi üliraskekaalu tiitlimatšis Vladimir Klitško alistanud Anthony Joshua on asunud treenima oma järgmiseks matšiks. Joshua järgmiseks vastaseks on taas Klitško või hoopis bulgaarlane Kubrat Pulev.

Joshua esimeseks eelistuseks oleks kordusmatš Klitškoga. Aprilli lõpus toimunud matšiga lisaks IBFi meistrivööle ka WBA ja IBO tiitlid enda valdusesse saanud Joshua loodabki pidada kordusmatši.

Praegu on võimaliku matši edasine saatus Klitško käes. 41-aastasel vanameistril on lepingu järgi õigus nõuda kordusmatši, kuid seni ei ole ta seda teinud.

«Asjade edasise käigu osas peab otsuse langetama Klitško. Mina jätkan oma karjääri nagunii. Ta peab otsustama, kas ta tahab kordusmatši või tõmbab ta oma karjäärile joone alla,» teatas Joshua Sky Sportsi eetris.

«Ma austan tema otsust igal juhul. Kui matši Klitškoga ei toimu, siis mul on olemas ka plaan B. Vaatame, mis saab võimalikust matšist Puleviga,» lisas Joshua.

Vastavalt IBFi edetabelile on just Pulev meheks, kellel on õigus tiitlimatšiks Joshuaga. «Matš Klitškoga oleks suurepärane. Matš Puleviga oleks samuti suurepärane. Minul kokkuvõttes vahet ei ole,» teatas Joshua.

Kui 27-aastane Joshua on kõik oma 19 profimatši võitnud nokaudiga, siis 36-aastane Pulev on kirja saanud 25 võitu (13 nokaudiga) ning 1 kaotuse. Ainus kaotus pärineb 2014. aasta matšist Vladimir Klitškoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles