Infonet jäi Meistrite liigas nullile ning jätkas Eesti jalgpalli kurva seeriat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Infonet - FC Hibernians.
FC Infonet - FC Hibernians. Foto: Liis Treimann

Jalgpalli Meistrite liigas kaotas valitsev Eesti meister Tallinna FC Infonet ka korduskohtumise A. le Coq Arenal 0:1 ning jäi seega kahe mängu kokkuvõttes skooriga 0:3 alla 12-kordsele Malta meistrile Paola Hiberniansile. Ühtlasi tähendab see, et jätkub kolme aasta pikkune seeria, mille järgi valitsev Eesti meister langeb Meistrite liigast välja juba esimeses eelringis.

Enne mängu:

Eelmisel nädalal Meistrite liigas debüteerinud Infonetil oli Maltal toimunud avamängus 5. minutil suurepärane võimalus vastasseisu juhtima minna, kuid Kirill Nesterov ei suutnud realiseerida penaltit. Ehkki eksimusest ei lastud end heidutada ning kohtumist pigem domineeriti, siis standardolukordadest lasti endale lüüa kaks väravat ning nii minnakse korduskohtumisele vastu raskes seisus.

Seega peaks Tallinna meeskonna mängijad võitma mängu vähemalt 2:0 (sellisel juhul ootaks ees lisaaeg). Kui aga infonetlased saaksid kirja 3:1 võidu, pääseks teise eelringi Hibernians võõrsilvärava reegli tõttu.

Reedel teatas Infoneti meeskond, et osapoolte kokkuleppel lõpetati tööleping aastatel 2011–17 peatreenerina töötanud Aleksandr Puštovi. Nii saab peatreeneri kohusetäitjaks olema Sergei Bragin, kuid kuna esimeses mängus Maltal eemaldati ta pingilt, on ta vastavalt reglemendile diskvalifitseeritud. Sellest tulenevalt on teisipäevasel eurosarja kohtumisel Lillekülas peatreeneri kohusetäitjaks klubi spordidirektor Dmitri Skiperski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles