Meistriliiga kuu parimad on Sappinen ja Tammeka treeneritepaar

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Sappinen (vasakul) tegi Pärnu vastu kübaratriki.
Rauno Sappinen (vasakul) tegi Pärnu vastu kübaratriki. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Jalgpalli Eesti meistriliiga juunikuu parima treeneri auhind läheb esmakordselt kahele mehele – auhinna teenis Tartu Tammeka treeneriteduo koosseisus Kaido Koppel ja Mario Hansi. Parim mängija oli Flora edurivimees Rauno Sappinen.

Tammeka naasis juunis võidurajale ning kogus kolmest mängust (arvesse läks ka 1. juulil toimunud Tammeka ja Pärnu Vapruse kohtumine) kaks võitu ja ühe kaotuse. Tartu esindusmeeskond polnud enne juunikuu keskpaika võidumaitset kõrgliigas maitsnud tükk aega, sest pärast Viljandi Tuleviku 3:1 alistamist 7. aprillil oli meeskond liigas võiduta 10 kohtumist.

Juunikuu alguses näidati südi mängu Flora vastu, kuid tabeliliidrile vannuti 0:2 alla. Seejärel suutis Tammeka aga Koppeli ja Hansi juhendamisel saada kaks üliolulist võitu – 16. juunil oldi võõrsil 2:1 paremad head hooaega tegevast Narva Transist, keda Tammeka oli viimati võitnud 2015. aastal, ning juulikuu esimesel päeval võeti samade numbritega võit Vapruse üle. Liigatabelis on Tammeka tõusnud kuuendaks.

Kuu parim mängija Rauno Sappinen oli juunis heas hoos, kui lõi kolmes mängus kokku viis väravat ja andis lisaks kaks resultatiivset söötu. Väravalööjate edetabelis on Sappinen jagamas teist kohta Rimo Hundiga (Levadia) 11 tabamusega, neid edestab vaid Infoneti ründaja Albert Prosa (17 väravat). Söötude arvestuses jagab Sappinen tabelis kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles