Videod: Pärnus läheb madinaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jussi Santalahti.
Jussi Santalahti. Foto: Video / youtube

Moisar Promotions toob Fightland poksiürituse raames laupäeval (8. juulil) Pärnus kokku Eesti poksi paremiku. Seekordne üritus on eriline, kuna tegemist on Fightlandi ürituse esmakordse esitlusega suvepealinnas: näha saab nii K-1 kui ka profipoksi reeglite järgi toimuvaid matše.

Õhtu peamatšis astub üles Leedu parim kikkpoksija Tadas Jonkus, kes on viimati võistelnud Eestis Xplosion Fight Series turniiril, kus finaalmatšis pidi ta alla vanduma Mirkko Moisarile. Jonkuse vastaseks on Eesti paremikku kuuluv Iljas Rustamov (Team FightFit).

Vaata Tadas Jonkuse viimast matši Xplosionil Mirkko Moisari vastu.

Võitlusõhtu teises peamatšis kohtuvad vanad rivaalid Ahti Pikkur (Team Pitbull) ja Jussi «Hullu-Jussi» Santalahti Soomest. Pikkur ja Santalahti on varemgi poksiringis kohtunud. Toona jäi peale Pikkur.

Vaata Hullu-Jussi viimast matši Xplosionil Hendrik Themase vastu.

Pärnakate rõõmuks astub võitlusõhtul üles ka nende oma kohalik kangelane Romet «Purustaja» Reilson, kes on oma karjääris jäänud seni võitmatuks ning profidebüüdi tegi samuti Xplosion Fight Series viimasel poksigaalal. Reilsoni vastaseks on Kevin Renno Võitlusspordiakadeemia sportlane  Marko Šults.

Lisaks saab näha veel mitmeid põnevaid matše:

Ott Remmer  (Tartu Taipoksi Klubi) vs Andi Uustalu (Viimsi Tigers)

Harri Kirss (Viljandi) vs Aleksander-Leonhard Erm (Tallinn)

Moisar Promotions toob Fightlandil uudisena publiku ette ka nö «tavainimeste» poksiürituste sarja Bad Blood, kus saavad võistelda mitte-elukutselised poksihuvilised.

Fightland üritus toimub Pärnu Spordihallis Riia mnt 128, uksed avatakse kell 19:00 ning üritus algab 20:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles