Kas tõesti? 58-aastane John McEnroe usub, et ta oleks praegu Kaia Kanepist parem

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John McEnroe.
John McEnroe. Foto: Steve Paston/PA Wire/PA Images/Scanpix

58-aastane tenniselegend John McEnroe on ikka jõudnud meediasse värvikate sõnavõttudega. Hiljuti teatas ta, et Serena Williams oleks meeste maailma edetabelis tõenäoliselt alles umbes 700. kohal. Nüüd leidis ta, et naiste edetabelis oleks ta ise praeguse seisuga 500 parema seas.

McEnroe oli viimati Radio 5 eetris koos Kim Clijstersi ja Tim Henmaniga, kuid raadiosse helistanud kuulaja tahtis legendaarse mängumehe käest teada, kui hea ta oleks praegu naiste konkurentsis.

«Naiste konkurentsis? Kim, kas sa võiksid sellele vastata,» pöördus McEnroe esmalt naerva Clijstersi poole.

«Usun, et 500 parema seas oleksin kindlasti. Usun, et saaksin sellega hakkama. Naised mängivad ühes mängus maksimaalselt kolm setti. See annaks mulle väikese eelise,» sõnas USA tenniselegend.

Kui McEnroe usub, et ta mahuks 500 parema sekka, siis sellega oleks ta maailma edetabelis ka Eesti teisest numbrist Kaia Kanepist kõrgemal positsioonil. Wimbledonis kvalifikatsiooni teise ringiga piirdunud Kanepi on praegu WTA-tabelis 549. kohal.

McEnroe oli tennisemaailmas suur staar 1980ndatel, kui ta võitis seitse suure slämmi tiitlit. McEnroe võitis Wimbledoni 1981., 1983. ja 1984. aastal. US Openil oli ta parim 1979., 1980., 1981. ja 1984. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles