Klopp usub, et ta leidis Liverpooli jaoks vajaliku salarelva

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Peter Byrne/imago/PA Images/Scanpix

FC Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp usub, et võistkonna värskest täiendusest Mohamed Salah’st saab tiimile ülioluline salarelv. Sakslase sõnul on egiptlasel olemas vajalik kiirus, mis aitab meeskonna rünnakud muuta efektiivsemaks.

Eelmisel hooajal oli Liverpoolil tihti probleeme vigastustega. Kui traumadega olid parasjagu väljas Sadio Mane ja Daniel Sturridge, siis jäi Liverpoolil just rünnakul kiirusest puudu. Nüüd loodetakse, et algaval hooajal sellist probleemi ei teki, kirjutab PA Sport.

«Kui inimesed ei tea temast (Mohamed Salah’st) väga palju, siis neil tasuks vaadata läbi paar videot ja nad oleksid vaimustuses. Ta on fantastiline mängija, kellel on suurepärane kiirus,» sõnas Klopp.

«Ütlesime eelmise hooaja lõpus, et meil on mõned asjad, mida peame oma koosseisu juures muutma. Meil oli juba enne tegelikult väga hea koosseis. Natuke oligi kiirust juurde vaja,» lisas Klopp. «Ta on oma loomult mängija, kes on kogu aeg füüsiliselt heas vormis. Ta võib joosta nii kiiresti ja nii kaua nagu ta ise tahab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles