Autogrammijaht paneb kannatuse proovile

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennisesõbrad oma iidoleid ootamas.
Tennisesõbrad oma iidoleid ootamas. Foto: Siim Kaasik

Sportlaste autogrammide kogumine on endiselt moes, kuigi selfie’d pakuvad sellele tõsist konkurentsi. Eilne Postimees kirjutas, et selleks, et Wimbledoni tähti oma silmaga sportimas näha, tuleb piletijärjekorras oodata isegi kuni 40 tundi. Autogrammi või foto saamiseks võib sinna julgelt veel paar tundi otsa lisada.

Kui hommikul kell 10.30 Wimbledoni staadioniväravad avatakse, jooksevad paljud fännid just harjutusväljakute juurde, sest seal on kõige parem võimalus oma iidolile vildikas näppu pista ja kollasele Slazengeri Wimbledoni eripallile autogrammi küsida.

Harjutusväljakute kõige vahetumasse lähedusse lastakse vaid umbes 50 fänni. Sellel, et seal jumala eest rohkem inimesi poleks, hoiab teravalt silma peal turvamees. Kui jääd turvamehe inimmüüri taha, pääsed alasse vaid siis, kui keegi välja tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles