Chelsea asus Manchester Unitediga Lukaku eest meeleheitlikult võitlema

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KAs Paul Pogba (vasakul) ja Romelu Lukaku hea läbisaamine viib ka Lukaku Manchester Unitedisse.
KAs Paul Pogba (vasakul) ja Romelu Lukaku hea läbisaamine viib ka Lukaku Manchester Unitedisse. Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images/Scanpix

Sel nädalal on Suurbritannia meedias liikunud kindlas kõneviisis uudis, et Evertoni ründeäss Romelu Lukaku liitub Manchester Unitediga. Kui varasemalt arvati, et Lukaku lööb käed taas Londoni Chelseaga, siis nüüd ongi Chelsea teinud omakorda uue pakkumise Lukaku ostmiseks.

Väidetavalt on Manchester United valmis Lukaku eest maksma 85 miljonit eurot. Nüüd olevat aga Chelsea teinud täpselt sama suure pakkumise. Lisaks on Chelsea valmis pakkuma ka täpselt sama suurt palganumbrit nagu Manchester United. Ainus erinevus kahe klubi vahel on see, et Chelsea ei ole nõus maksma 15 miljoni suurust vahendustasu Lukaku agendile Mino Raiolale.

Enne Unitedi pildile ilmumist oligi Lukaku vestelnud juba Chelsea juhendaja Antonio Contega. Toonases vestluses olevat Lukaku andnud teada, et ta on huvitatud Chelseaga liitumisest. Teatavasti oli just Chelsea 2011. aastal selleks meeskonnaks, kes teismelise ründetalendi Inglismaale tõi.

Chelsea vajab hädasti endale uut tipuründajat, kuna senine põhiline väravakütt Diego Costa on klubist lahkumas. Costa on tõenäoliselt siirdumas taas Madridi Atleticosse ja seda põhjusel, et Conte ei taha teda enam oma meeskonnas näha.

ManU kasuks räägib samal ajal aga Lukaku hea läbisaamine nende tähtmängija Paul Pogbaga. Lisaks on Raiola teinud viimastel aastatel Unitediga mitmeid tehinguid. Raiola on seejuures ka Pogba agent.

Lukaku olevat hea klapi leidnud ka ManU juhendaja Jose Mourinhoga, kes ta kolm hooaega tagasi Chelseast Evertoni müüs. 

Praegu ongi Lukaku Los Angeleses koos Pogbaga, kellega rühmatakse ühiselt trenni teha. Väidetavalt läbib Lukaku juba nädalavahetusel USAs ka ManU meditsiinilise kontrolli. Peagi on hooajaeelseteks mängudeks Los Angelesse lendamas kogu Unitedi koosseis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles