Video: Anett Kontaveit on eelkõige uhke oma päritolu üle

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit Wimbledoni turniiri eel WTA korraldatud vastuvõtul.
Anett Kontaveit Wimbledoni turniiri eel WTA korraldatud vastuvõtul. Foto: Steve Ross/Capital Pictures/Scanpix

Wimbledoni tenniseturniiril juba kolmandasse ringi jõudnud Anett Kontaveit rääkis WTA kodulehel avaldatud videos endast veidike lähemalt. Eestlanna rõhutas, et eelkõige on ta uhke oma päritolu üle ja talle meeldib rahvusvahelisel areenil Eestit esindada.

«Tere, olen Anett Kontaveit ning olen 21-aastane. Sündisin Tallinnas, elan Tallinnas – see on minu kodulinn,» tutvustas eestlanna end videos.

Kontaveidi sõnul jõudis ta tennise juurde kuueaastaselt. Noorena olid tema eeskujudeks Maria Šarapova ning Viktoria Azarenka.

«Juunioride seas mängides sain aru, et võtan asja tõsiselt. Minu eesmärgiks ei olnud kunagi profiks saamine. Mängisin paljudel turniiridel ja see lihtsalt juhtus,» meenutas Kontaveit oma teekonda tippu.

«Olen väga uhke oma päritolu üle. Oma riigi esindamine annab hoopis teistsuguse tunde. See on minu jaoks väga eriline,» sõnas Kontaveit, et ta naudib võistlustel Eesti esindamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles