Video: Ajaxi poolkaitsja kukkus sõprusmängus kokku ning viidi kunstlikkusse koomasse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meditsiiniline personal tegemas Abdelhak Nourile kunstlikku hingamist.
Meditsiiniline personal tegemas Abdelhak Nourile kunstlikku hingamist. Foto: Roland Krivec/DeFodi.de/imago/DeFodi/Scanpix

Amsterdami Ajaxi jalgpalliklubi poolakaitsja Abdelhak Nouri kukkus eile toimunud sõprusmängus Bremeni Werderi vastu kokku, misjärel kohtumine peatati ning 20-aastane hollandlane viidi helikopteriga haiglasse, kus hoitakse teda kunstlikus koomas.

Nouril tekkisid 20 minutit enne mängu lõppu südame rütmihäired ning mees kukkus väljakule maha. Ehkki jalgpallur jäi teadvusele, tegi meditsiiniline personal Ajaxi poolkaitsjale kuni kiirabi kohale jõudmiseni kunstlikku hingamist. Nouri olukord on meeskonna teatel stabiilne.

Eelmisel hooajal pääses hollandlane Ajaxi põhimeeskonna rivistuses väljakule 15 kohtumises (neist kolm Euroopa liigas). Seejuures lõi Nouri oma debüütmängus põhimeeskonna eest värava, kui võideti 5:0 Hollandi karikasarjas Willem II meeskonda.

Uunedatud! Ajaxi meeskond andis teada, et mängija elu enam ohus pole, ent ta viibib jätkuvalt intensiivraviosakonnas. Klubi otsustas sündmuse valguses ära jätta homseks planeeritud meeskonna avaliku treeningu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles