Ajalugu kordub? NBA drafti avavalik sai vigastada

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonnakaaslased talutavad vigastatud NBA drafti avavaliku riietusruumi.
Meeskonnakaaslased talutavad vigastatud NBA drafti avavaliku riietusruumi. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA tänavuse drafti avavalik Markelle Fultz (Philadelphia 76ers) sai eile toimunud suveliiga mängus Golden State’i vastu vigastada, kui püüdis korvi all blokeerida vastase viset, ent maandudes väänas oma vasaku jala hüppeliigest.

Kuna pärast teisel poolajal toimunud juhtumit 19-aastane Fultz enam oma jalale toetuda ei saanud, talutasid meeskonnakaaslased ta riietusruumi. Selleks ajaks oli Fultz platsile pääsenud 15 minutiks ning visanud kaheksa punkti.

«Tegutseme võimalikult ettevaatlikult ning püüame olla enne naasmist kindlad, et ta on terve,» ütles suveliigas Philadelphia meeskonda juhendav Lloyd Pierce. Seejuures on neid viimastel aastatel tabanud seoses draftis valitud mängijatega tõeline needus. Kui 2014. aastal enda ridadesse valitud Joel Embiid pidi vigastuse tõttu vahele jätma kaks hooaega ning jooksis platsile alles mullu, siis eelmisel aastal valitud Ben Simmons sai samuti hooaja eel vigastada ning pole siiani Philadelphia eest väljakule pääsenud.

76ersi peatreener Brett Brown tunnistas, et on kogetud ebaõnne tõttu üsna löödud. Pierce aga ei usu, et nende saatus ongi niivõrd nutune. «Lihtne on praegust olukorda ajalooga võrrelda, kuid see on lihtsalt osa mängust,» ütles suveliigas Philadelphia meeskonda juhendav Pierce.

Video Markelle Flutzi vigastusest:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles