Premier League'i vanim peatreener pääses vähidiagnoosist ehmatusega

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
File photo dated 19-04-2017 of Birmingham City manager Harry Redknapp
File photo dated 19-04-2017 of Birmingham City manager Harry Redknapp Foto: Chris Radburn/PA Wire/PA Images

Birmingham City 70-aastase peatreeneri Harry Redknapi jaoks on oht möödas, kuna kirurgid eemaldasid tema põie küljest kasvaja, kirjutab BBC.

Hiljutised testid näitasid, et kasvaja ei olnud pahaloomuline, kuid sellegipoolest tuleb Redknapil iga kolme kuu tagant täiendavas kontrollis käia. «Ma tundsin seda oma kehas ning teadsin, et see pole õige. Tegu oli minu jaoks esimese korraga, kui ma olin korralikult mures,» rääkis Redknapp, kelle jaoks on Birmingham karjääri seitsmendaks juhendatavaks meeskonnaks.

Redknapp rääkis, et meditsiinilist abi soovitas tal tungivalt kasutada abikaasa Sandra. «Nad lõikasid selle (kasvaja) välja ning tegid kindlaks, et see polnud pahaloomuline, nii et õnneks on kõik korras. Tean, et mul oli õnne,» tunnistas 70-aastane endine Inglismaa jalgpallur.

Vanameister asus Birminghami tüüri juurde tänavu aprillis pärast Gianfranco Zola tagasiastumist ning suutis jääda kõrgliigasse püsima. Endise West Ham Unitedi ja Tottenham Hotspuri peatreeneri leping kehtib järgmise aasta maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles