TÜ Akadeemilise Spordiklubi jooksjad olid edukad Nõmme maanteejooksul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jekaterina Patjuk
Jekaterina Patjuk Foto: Margus Ansu

Mitmed spordiklubi pikamaajooksjad  tegid välishooaja avavõistluse 13. Nõmme maanteejooksul. 5km pikkuse distantsil saavutas uue naiste rajarekordiga esikoha Jekaterina  Patjuk, kelle ajaks märgiti 17.26. 

Teisena  lõpetas  Laura Suur (17.36)  ning kolmanda koha saavutas Liina Tšernov (17.44). Nemad kolmekesi moodustasid ka  Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi  võiduka naiskonna.

Lisaks eelpool toodud tüdrukutele näitasid head treenitust Liina Luik (18.29), kes saavutas viienda koha, kuues oli Leila Luik (18.42)  ja kümnendana lõpetas ajaga 19.47 Leila Luik.

Meestest saavutas teise koha Allar Lamp ajaga 15.22, jäädes ülitasavägises finishi heitluses  ühe  sekundiga alla Keio Kitsele.

Jooksjate järgmine suurem jõuproov toimub 24ndal aprillil, kui Tallinnas Hiiul toimuvad Eesti murdmaajooksu meistrivõistlused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles