Vassiljev: üritasin taas lüüa maapõrkest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Mihkel Maripuu

Viimasel ajal väravasoonel olev Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev sai tabamuse kirja ka lõppenud nädalavahetusel, kui oli täpne oma endise tööandja Lendava Nafta vastu.



Luka Koper alistas Sloveenia liigas koduväljakul 4:1 Nafta ning Vassiljev lõi võitjate esimese värava karistuslöögist. Loomulikult tegi pall enne väravasse lendamist ka maapõrke. «Võib öelda küll, et oli ka sel korral idee niimoodi lüüa. Aga eks väravavaht eksis ka natuke,» rääkis Vassiljev.

Samas tunnistas poolkaitsja, et kohtumine endise koduklubiga erilisi emotsioone ei tekitanud. «Suurt erinevust võrreldes tavalise mänguga ei olnud. Naftast läksid ka paljud teised mehed ära ning seega tuttavaid on seal suhteliselt vähe,» lisas Vassiljev. «Samas võib öelda, et uude klubisse olen ka korralikult sisse elanud ning meeskonnakaaslastega mingeid kommunikatsiooniprobleeme ei ole.»

Turniiritabelis paikneb Luka Koper 46 punktiga kolmandal kohal. Domažale on 49 silmaga teine ja Maribor 56 silmaga esimene. «Püüame ikka vähemalt teist kohta ning lisaks ka karikavõitu,» lisas Vassiljev.

Sarnaselt Eesti koondise keskväljamootoriga jätkas koduklubis heas hoos Sergei Pareiko, kes tõrjus Krakowi Wisla ridades taas penalti. Wisla viigistas võõrsil 2:2 Sander Puri tööandja Kielce Koronaga.
Turniiritabelis on Wisla 41 punktiga liider, Kielce jagab 28 silmaga üheksandat kohta.

Eesti koondislastest tegi nädalavahetusel skoori ka Jarmo Ahjupera, kes lõi koduklubi Ujpesti 2:2 viigimängus Debreceniga meeskonna mõlemad väravad. 45. ja 82. minutil täpne olnud Ahjupera tabamused tõid mõlemal juhul tabloole viiginumbrid. Turniiritabelis jagab Ujpest 27 punktiga 11. kohta.

Norra kõrgliigas tundsid nädalavahetusel võidurõõmu kõik kolm eestlast. Raio Piiroja tööandja Fredrikstad alistas 1:0 Bergeni Branni ning Enar Jäägeri ja Sander Posti koduklubi Aalesund oli 1:0 parem Haugesundist. Kõik kolm eestlast viibisid väljakul 90 minutit. Fredrikstad on tabelis kuuendal ja Aalesund 13. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles