McGregori ja Mayweatheri megamatši näeb seaduslikult vaid pöörase hinna eest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregorit ja Floyd Mayweather Jr.'i ootab suur palgapäev.
Conor McGregorit ja Floyd Mayweather Jr.'i ootab suur palgapäev. Foto: John Locher/AP/Scanpix

Floyd Mayweather Jr ja Conor McGregor teenivad eesootava poksimatšiga kõvasti raha, ent kuskilt peavad kõik need dollarid ka tulema. Sestap pole üllatav, et kauaoodatud vastasseisu nägemiseks tuleb USA televaatajatel välja käia pöörane summa.

Tasulise televisiooni vahendusel saab heitlust HD-kvaliteedis vaadata meeletu 99 dollari ja 99 sendi ehk umbes 87 euro eest. Kellel nii palju raha pole, sellele pakutakse ka «odavamat» võimalust – loobu HD-pildist ja maksa ainult 89.99!

Los Angeles Timesi ajakirjaniku Lance Pugmire’i andmetel taheti Mayweatheri ja Manny Pacquiao kohtumise ülekande eest vaatajatelt sama palju raha. Toona tasus krõbe hinnasilt aga ennast ka ära, sest ainuüksi pay-per-view tasudest teenisid promootorid 450 miljonit dollarit ehk ümberarvutatuna ligi 400 miljonit eurot.

Uudist vahendanud Briti väljaande The Mirror sõnul pole veel teada, kui palju Briti fännid peavad megamatši nägemiseks välja käima. Orientiirina maksis Mayweatheri ja Briti poksija Ricky Hattoni duelli ülekanne 15 naela ja Mayweatheri-Pacquiao matš 25 naela.

Kumbki mees pole seni tahtnud välja öelda, kui palju nad matšiga teenivad, kuid hinnanguliselt paneb McGregor taskusse üle 50 miljoni, Mayweather aga umbes 68 miljoni euro väärtuses krabisevat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles