Video: jalgpalli meistriliiga juunikuu ilusaima värava lõi Levadia poolkaitsja

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Oliver Roosnupp
Mark Oliver Roosnupp Foto: FC Levadia

Jalgpalli Eesti meistriliiga juunikuu ilusaimaks väravaks valisid Postimehe lugejad Levadia poolkaitsja Mark Oliver Roosnupu tabamuse, mille ta lõi oma mulluse tööandja Paide Linnameeskonna vastu.

Roosnupu tabamuse poolt hääletas Postimees.ee portaalis 40,6% hääletajatest. Tema lähim jälitaja oli Kristen Kähr (Viljandi Tulevik), kes sai värava eest Paide Linnameeskonna vastu 33,3% häältest. Kolmanda koha sai Sander Sinilaid (Paide Linnameeskond) sai 13,6% häältesaagiga. 

Võrdselt 4,2% häältest said Flora mängijad Zakaria Beglarišvili ja Rauno Alliku, kui mõlemad mehed tegid skoori mängus Pärnu Vaprusega. Nendega jäi hääletusel neljandat kohta jagama FCI Tallinna edurivimees Albert Prosa, kes lõi ilusa värava mängus Narva Transi vastu.

Senised võitjad: Plotnikov, Vainumäe ja Lepistu

Eesti Jalgpalli Liit ja Postimees valivad lugejahääletuse abiga ka 2017. aastal jalgpalli Eesti meistriliigas löödud kauneima värava. Märtsist novembrini selgitatakse igas kuus välja võitja, kes pääseb finaali. Nii selguvad kaheksa finalisti, lisaks saavad finaali ka kaks paremat teist kohta. Meistriliiga hooaja ilusaima värava autor saab EJLilt ja Postimehelt auhinna novembris Estonia kontserdisaalis toimuval hooajalõpu galal.

Märtsi ilusaimaks väravaks valisid Postimehe lugejad Narva Transi äärekaitsja Viktor Plotnikovi võimsa karistuslöögi, mille ta saatis hooaja teises voorus tiitlikaitsja Infoneti värava ristnurka. Plotnikovi tabamus kogus peaaegu pooled häältest. Aprillikuu hääletusel oli ülekaalukalt parim Paide poolkaitsja Magnar Vainumäe karistuslöök Tartu Tammeka vastu, maikuu hääletuse võitis aga FC Flora kapteni Brent Lepistu stiilne ülepuusalöök kohtumises Paide Linnameeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles