Valitseva meistri Golden State'i värske täiendus näitas NBAs haruldast statistikat

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Bell.
Jordan Bell. Foto: Jeff Chiu/AP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA valitseva meisterklubi Golden State Warriorsi vastne draftivalik Jordan Bell näitas NBA suveliigas haruldast statistikat, kui kogus viiskordviie ehk vähemalt viis ühikut nii punktide, lauapallide, tulemuslike söötude, vaheltlõigete kui ka blokkide arvestuses.

76:78 kaotusmängus Minnesota Timberwolvesi vastu sai 22-aastane Bell kirja nimelt viis punkti, 11 lauapalli, viis korvisöötu, viis vaheltlõiget ja kuus blokki. Seejuures veetis korvpallur platsil 32 mänguminutit ning pärast mängu oli Belli efektiivsus koguni +29.

Viiskordviie saavutamisele on NBAs ajaloo jooksul tunnistajaks oldud vaid 20 korral. Enne Belli suutis sellega hakkama saada samuti Golden State’is mängiv Draymond Green, kes kogus 2015. aastal 24 punkti, 11 lauapalli, kaheksa resultatiivset söötu, viis vaheltlõiget ja viis blokki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles