Magnus Pehrssonit ähvardab suur põrumine

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malmö jalgpalliklubi peatreener Magnus Pehrsson.
Malmö jalgpalliklubi peatreener Magnus Pehrsson. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti jalgpallikoondise eelmist peatreenerit Magnus Pehrssonit ähvardab suur põrumine, sest tema juhendatav Malmö on Meistrite liiga teises eelringis avamängu järel pingelises olukorras.

Nimelt viigistas valitsev Rootsi meister koduplatsil 1:1 Makedoonia tšempioni Vardariga ja läheb nädala pärast Skopjes platsile sundolukorras - edasipääsu võimalikuks saamise eelduseks on värava löömine.

Rootsi kõrgliigat juhtiv Malmö jäi koduväljakul 62. minutil läbi Boban Nikolovi tabamuse kaotusseisu, ent 75. minutil Franz Brorsson viigistas.

Eelmisel kahel puhul, kui Malmö Meistrite liigas osales (hooajad 2014-15 ja 2015-16), jõuti mõlemal puhul välja alagrupiturniirile. Sama saavutuse kordamiseks tuleb tänavu esmalt alistada Vardar ja siis veel kaks vastast.

Pehrsson töötas Eesti koondise peatreenerina 2014. aasta algusest eelmise aasta sügiseni. Käimasoleva hooaja eel asus palkas ta endale peatreeneriks Rootsi valitsev meister Malmö.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles