Neljakordne olümpiavõitja sai hakkama muheda prohmakaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mo Farah
Mo Farah Foto: Vince Mignott/imago/Uk Sports Pics Ltd

Neljakordne olümpiavõitja Mo Farah käis hiljuti U2 kontserdil ning nagu ikka, oli seal palju teisigi kuulsusi. Nii otsustas jooksja pilti teha Oasise laulja Noel Gallagheriga, kuid tegi seejuures prohmaka, postitades Twitterisse pildiallkirja hoopis tema venna Liami nime.

Et vennad Gallagherid on aastaid omavahel sõdinud ning avalikkuse ees üksteist mustanud, ei paistnud 5000 ja 10 000 m jooksus kokku neli olümpiakulda võitnud Farah teadvat.

Küll aga oskasid tähelepanelikud Twitteri kasutajad olukorda ära kasutada ning tegid Farah’ üle nalja, sõnades, et Noel arvas, et tegi pilti hoopis jalgpallur N’Golo Kante või kaugushüppaja Greg Rutherfordiga.

Liam Gallagher ise reageeris olukorrale sõbralikult: «Sind on ka tore näha, Mo.»

Pärast MMi hakkab maratoni jooksma

Farah valmistub praegu kodusteks maailmameistrivõistlusteks, mis toimuvad 4.-13. augustini Londonis. Pühapäeval peetud Teemantliiga etapil jooksis neljakordne olümpiavõitja 3000 m aja 7.35,15. Tema isiklik rekord on 7.32,62.

Rios võidetud medalitega sai Somaalias sündinud mehest Suurbritannia ajaloo kõige edukam kergejõustiklane, kuid jooksja soovib pärast MMi staadionil jooksmise lõpetada ning keskenduda hoopis maratonile.

Viimase stardi teeb ta enda sõnul Birminghami Teemantliiga etapil 20. augustil. «Usun, et see päev jääb mulle igaveseks meelde,» sõnas ta Teemantliiga koduleheküljele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles