Ragbikoondis sihib uut taset

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ragbikoondise viimane tõsine trenn enne EM-turniiri algust.
Eesti ragbikoondise viimane tõsine trenn enne EM-turniiri algust. Foto: Siim Kaasik

Eesti ragbikoondis seisab nädalavahetusel silmitsi suure katsumusega. Olümpiaragbis ehk n-ö seitsmeses ragbis võõrustatakse Euroopa meistrivõistluste teise divisjoni turniiri. Eesmärk on turniir ära võita ja tõusta astme võrra kõrgemale tasemele.

«Kodusel turniiril oleks piinlik vähemat tahta kui esikolmik. Aga eks eesmärk on ikkagi turniir ära võita,» ütles Eesti ragbiliidu president Ragnar Toompere.

Ragbimehed on viimasel ajal palju just olümpiaragbile keskendunud ja iga treeninguga on kokkumäng muutunud paremaks. «Väljakule ei lähe keegi kunagi kaotama. Ragbis on teatud asjad lihtsasti paigas: kui sa lähed väljakule, saad sa kohe paugu pihta. Aga eesmärk on vastastele rohkem panna. See võistkond, kes platsilt ära tulles rohkem lonkab, on tavaliselt kaotanud,» ütles n-ö päris ragbikoondise kapten ja ka olümpiaragbi koondisesse kuuluv Rasmus Toompere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles