Meeldiv üllatus: Eesti koondisest välja langenud poolkaitsja siirdus Sloveenia kõrgliigasse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilja Antonov
Ilja Antonov Foto: Rudar Velenje

Eesti jalgpallikoondises 31 mängu pidanud, kuid viimase aasta jooksul treenerite valikust välja langenud poolkaitsja Ilja Antonov hakkab mängima Sloveenia kõrgliigas. Antonov sõlmis lepingu Velenje Rudariga.

Kevadel liigatabelis seitsmendal kohal lõpetanud Rudar on tulnud kahel korral Sloveenia Vabariigi meistriks, seda 1977. ja 1991. aastal. Pärast Sloveenia taasiseseisvumist on parimal juhul lõpetatud kõrgliiga kolm korda pronksmedalil. Mitmel hooajal on mängitud ka eurosarjas ja 2009. aastal mindi seal loosi tahtel vastamisi Narva Transiga, kellest saadi kahemmängu kokkuvõttes jagu 6:1. Viimati võideti kõrgliigas pronks 2014. aastal, pärast seda on korra saadud kuues ja kaks korda kaheksas koht.

Antonov oli klubita alates maikuust, kui lõpetas lepingu Austria esiliigameeskonna SV Horniga. «Rudar on traditsioonidega klubi ja testiperioodi jooksul võeti mind siin soojalt vastu. Tundsin kohe, et olen osa meeskonnast. Riietusruumis valitseb väga mõnus atmosfäär ja mulle meeldib treeneri tööstiil,» kiitis Antonov klubi kodulehele antud lühiusutluses uut juhendajat, kogenud Marijan Pušnikit. «Isiklike eesmärkidena tahan päev-päevalt areneda ja saavutada meeskonnaga koos seatud sihte,» lisas Antonov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles