Video: Klavani klubikaaslane sai debüüdil jala valgeks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah
Mohamed Salah Foto: CRAIG BROUGH/Action Images via Reuters

Ragnar Klavan jätkas oma koduklubi Liverpooliga hooaja ettevalmistust, kui treeningmängus viigistati kolmandas liigas palliva Wigan Athleticuga 1:1. Klavan alustas algkoosseisus.

Et Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi plaan nägi ette eri poolaegadel erinevate koosseisude mängitamist, tegi eestlane kaasa 45 minutit.

Wigan asus kohtumist 21. minutil juhtima, kuid Liverpooli värava lõi vahetult enne poolajavilet debüüdi teinud Mohamed Salah. 

Klopp rääkis mängujärgsel pressikonverentsil, et meeskond kasutab sõprusmänge korraliku treeningu eesmärgil.

 «Võite aimata, et ma pole meie esitusest ülemäära joovastuses, aga kõik on korras. Eriti esimesel poolajal võinuksime rohkem väravaid lüüa ning teisel poolajal seda kohe kindlasti teha, aga Wigan tegi tõesti head tööd. Neil on hea meeskond, noored mängijad, seega see polnud lihtne. Aga vähemalt tegime järjekordse mängu, kus vigastusi ei tekkinud. Hästi,» sõnas ta mängujärgsel pressikonverentsil. 

Liverpooli järgmine sõprusmäng on nelja päeva pärast, kui kohtutakse Crystal Palace'iga.

Vaata ka videot mängu tipphetkedest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles