Chelsea värbas endale Monacoga Meistrite liigas nelja parema sekka jõudnud Prantsusmaa koondislase

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiemoue Bakayoko Londoni Chelsea' särgis.
Tiemoue Bakayoko Londoni Chelsea' särgis. Foto: twitter

Londoni Chelsea jalgpalliklubi sai oma tahtmise, kui nendega sõlmis 46 miljoni euro eest viieaastase lepingu eelmisel hooajal Meistrite liigas AS Monacoga nelja parema sekka jõudnud ning seal Torino Juventuse paremust tunnistama pidanud Prantsusmaa koondislane Tiemoue Bakayoko.

22-aastane Bakayoko on Chelsea tänavuse suve teine ost, kuna hiljuti liitus valitseva Inglismaa meistriga ajaloos esmakordselt maailmajagude karikaturniiri võitjaks kroonitud Saksamaa koondise kaitsemängija Antonio Rüdiger.

Bakayoko profikarjäär algas 2012. aastal Prantsusmaa kõrgliiga klubist Rennes, pärast mida liitus poolkaitsja 2014. aastal Monacoga, kus ta pallis kolm hooaega ning lõi 63 mängu jooksul kolm väravat. Debüüdi Prantsusmaa meestekoondise eest tegi Bakayoko tänavu märtsikuus sõprusmängus Hispaania vastu.

«Mul on väga hea meel siin olla ning liituda niivõrd suurepärase meeskonnaga. Olen üles kasvanud Chelsea’ mänge vaadates ning selle klubiga liitumine oli minu jaoks loomulik samm, kuna olin lapsepõlves sellest lummatud,» ütles Chelsea’s särki number 14 kandma hakkav Bakayoko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles