Foto: Rein Taaramäe tiimikaaslane osales traagilises kohas autoavariis

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel Vicioso tähistamas 2011. aastal Giro d'Italial etapivõitu.
Angel Vicioso tähistamas 2011. aastal Giro d'Italial etapivõitu. Foto: Luk Benies/AFP/Scanpix

Eesti profiratturi Rein Taaramäe (Katjuša-Alpecin) meeskonnakaaslane Angel Vicioso osales pühapäeval liiklusõnnetuses, kui talle sõitis Hispaanias Xeracos toimunud treeningul otsa auto. Viimane pääses õnnetusest vigastusteta, kuid tema treeningkaaslasest triatleedil Jesus Gomaril niivõrd hästi ei läinud.

40-aastane Vicioso andis juhtumist teada Twitteri vahendusel ning tema sõnul sai Gomar autolt «korraliku löögi». Õnnetus juhtus ringteel, kus on viimastel kuudel aset leidnud mitmed avariid, mille tagajärjel olevat surma saanud koguni viis inimest.

Lisaks hurjutas Vicioso autojuhti ning ütles, et ta «oli sellises vanuses, et peaks oma juhiloast loobuma.»

Taaramäe tiimikaaslane liitus Katjušaga 2012. aastal. Seejuures sai Vicioso 2011. aastal Androni Giocattoli meeskonna ridades Giro d’Italial etapivõidu. Viimati osales mees aga käimasoleva kuu alguses toimunud Austria velotuuril, kus Taaramäe lõpetas üldkokkuvõttes 11. kohal. Vicioso oli 99.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles