Liverpool avas rahakoti: Bundesliga klubile tehti ulmeline pakkumine

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naby Keita.
Naby Keita. Foto: KH/imago/Karina Hessland

Ragnar Klavani koduklubi Liverpool tegi RB Leipzigile kaitsva poolkaitsja Naby Keita soetamiseks 75 miljoni euro suuruse pakkumise. Mullu Bundesligas Müncheni Bayerni järel teisel kohal lõpetanud Leipzig lükkas selle aga konkreetselt tagasi.

Guinea koondislane on sel suvel olnud Jürgen Kloppi peamine sihtmärk ja klubi on teda toetamas suurte rahapatakatega. Leipzig ei ole 22-aastasest talendikast mängumehest nõus loobuma isegi Liverpooli pakutava 75 miljoni eest.

Leipzigi omanik Dietrich Mateschitz sõnas Saksamaa väljaandele Sport1, et ainult rahateenimise eesmärgil ei ole nad oma mängijatest, kel on klubiga siduv leping, nõus loobuma.

Keita sai oma debüüthooajal kirja 31 Bundesliga kohtumist, kahekesa väravat ja sama palju kollaseid hoiatuskaarte. Enne Leipzigi siirdumist esindas ta Austria klubi Red Bull Salzburg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles