Vettel hülgab Ferrari hiigelpalga ja vahetab tiimi?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: /imago/Crash Media Group

Neljakordse F1 maailmameistri Sebastian Vetteli leping Ferrari võistkonnaga lõppeb tänavuse hooaja järel ning kuulujutud on teda viimas viimaste aastate valitseja Mercedese ridadesse.

Ferrari võistkond on Vettelile pakkumas uut kolme aasta pikkust lepingut väärtuses 120 miljonit eurot, kuid juuli alguses 30. sünnipäeva tähistanud sakslasest vormeliäss ei ole oma tuleviku osas otsust langetanud.

Paberimäärimisel võib saada otsustavaks asjaolu, kas tema praegune tiimikaaslane Kimi Räikkönen jätkab Ferrariga kihutamist või mitte. Soomlasega hästi läbi saav Vettel on varasemalt öelnud, et tahab Kimiga koostööd jätkata.

Käimasoleval hooajal on Vettel võitnud kolm etappi ning jõudnud poodiumile seitsmel korral. Kümne etapi järel hoiab sakslane sõitjate üldtabelis esimest positsiooni, edestades britt Lewis Hamiltoni vaid ühe silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles