Liverpooli meedia: Klavan oli mehe eest väljas

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan võitlemas palli pärast eilses kohtumises Crystal Palace'i ründaja Freddie Ladapoga.
Ragnar Klavan võitlemas palli pärast eilses kohtumises Crystal Palace'i ründaja Freddie Ladapoga. Foto: Kin Cheung/AP/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool alistas eile nelja meeskonna osalusel toimuva Premier League Asia Trophy nimelisel turniiril 2:0 Premier League’i meeskonna Crystal Palace’i ning jõudis finaali. 31-aastane Klavan tegutses väljakul kogu teise poolaja, mil löödi ka mängu mõlemad väravad.

Liverpooli meedia sõnul oleks võinud keskkaitsjast eestlane oma positsioonil natuke kindlamalt tegutsema, kuid Klavan tegi sellegipoolest soliidse esituse ning oli kaitseliinis mehe eest väljas.

Liverpool Echo hinne Klavanile: 6

«Liverpooli meeskond oleks pidanud paremini kokkulepitud asjadest kinni pidama, kuid Klavan tegi soliidse esituse.»

Parimaks valiti hindega 9 Philippe Coutinho.

Rousing the Kopi hinne Klavanile: 7

«Kogu kaitseliin tegutses väga ühtselt ning kõik olid mehe eest väljas. Samas ei tekitanud Crystal Palace’i ründeliin ka väga suurt ohtu. Kuna Liverpoolile ühtegi väravat ei löödud, siis oli kaitsemäng hästi tehtud.»

Nii Liverpooli kapten Jordan Henderson kui ka jala valgeks saanud Dominic Solanke sai hindeks 8,5.  

Laupäeval läheb Liverpool kell 15.30 Premier League Asia Trophy nimelise turniiri finaalis vastamisi Leicester Cityga, kes sai esimeses poolfinaalis tänu penaltiseeriale jagu West Bromwich Albionist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles