Liverpooli huviorbiiti kuuluv kaitsja treenib üksi ja tahab klubist lahkuda

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virgil van Dijk.
Virgil van Dijk. Foto: imago sportfotodienst/imago/BPI

Inglismaa jalgpalliklubi Southamptoni peatreener Mauricio Pellegrino ütles, et meeskonna kapten Virgil van Dijk treenib ülejäänud meeskonnast eraldi ning on avaldanud soovi klubist lahkuda.

Pellegrino ei ole 26-aastast keskkaitsjat kaasanud meeskonna treeningutele, sest mängija ei ole selleks vaimselt valmis. «Kui ma rääkisin temaga, ütles ta mulle, et soovib klubist lahkuda ja ei ole valmis treeningutega liituma,» selgitas Pelelgrino klubis toimuvat olukorda BBC raadiokanalile «Radio Solent».

Hoolimata keerulisest situatsioonist loodab peatreener, et hollandlasest mängumees klubis siiski jätkaks. «Ma loodan, et Virgil lahendab oma probleemid,» ütles Pellegrino ja lisas, et on kursis asjaoluga, et mitmed klubid soovivad teda enda ridades näha.

Kõige kuumemalt on Hollandi koondislast seostatud Ragnar Klavani koduklubiga. Liverpool olevat sel suvel tema palkamiseks teinud isegi 50 miljoni euro suuruse pakkumise, kuid see ajas vaid Southamptoni klubi juhtkonna marru. Nüüdseks on kogu saaga maha rahunenud. 

Möödunud hooajal pääses van Dijk kõikide sarjade peale kokku väljakule 30 kohtumises, kuid viimase ametliku matši pidas ta jaanuarikuus, kui Leicester City vastu õnnetult vigastada sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles