Heidfeld kirjutas Kubicale avaliku kirja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nick Heidfeld
Nick Heidfeld Foto: Photo4/lapresse

Sakslasest vormel-1 sõitja Nick Heidfeld kirjutas poolakas Robert Kubicale avaliku kirja, kus soovis mehele kiiret paranemist. Ühtlasi avaldas Heidfeld, et pühandas oma Malaisia vormel-1 etapi kolmanda koha Kubicale.

Heidfeld asendab Renault meeskonnas Kubicat, sest viimane sattus veebruaris peetud rallivõistlusel raskesse avariisse.

«Panin sinu logo oma kiivri esiossa, Poola lipp on teisel pool. Tahtsin sellega näidata, et mõtlen sinu peale. Tahtsin näidata vormelifännidele, et sa oled osake vormel-1 sarjast ja sellest meeskonnast. See kolmas koht on ka sinu oma!» kirjutas Heidfeld, kes on karjääri jooksul kogunud 13 poodiumikohta, kuid mitte ühtegi võitu.

«Sõidu ajal mõtlesin tihti sinu peale. Kui ületasin finišijoone, voolas õnnetunne üle mu keha. Tean, millest sa praegu mõtled: «Renault on ehitanud nii hea auto tänavu. Tahan võimalikult kiiresti naasta, et sellega sõita.» Ja sa suudad seda. Soovin sulle paranemiseks kõike head!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles