Žuravljovi koduklubi mäng jäi kehva valgustuse tõttu ära

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eivo Žuravljov.
Eivo Žuravljov. Foto: www.evf.ee.

Eivo Žuravljovi koduklubi Limassoli AEK ja Pafose Pafiakose vaheline Küprose meistrivõistluste kohtumine jäeti kehva valgustuse tõttu ära.

«Lõpetasime soojenduse ja hakkasime väljakule minema, kui Pafiakose kapten läks kohtuniku juurde ning ütles, et nemad ei taha sellise valgustusega mängida. Kohale toodi luksmeeter, mis tuvastas, et valgust oli nõutust poole vähem.» kirjeldas Žuravljov volley.ee´le.

Vahejuhtum on seda kummalisem, et see leidis aset Küprose moodsaimas, Spyros Kiprianou nime kandvas spordihallis, kus eelmisel kevadel pidas FIBA EuroCupi finaalturniiri mänge Tartu Ülikool/ Rocki korvpallimeeskond.

«Kolmest faasist olid kasutusel kaks ja seetõttu kõik lambid ei põlenud. Üks saalipool oli märgatavalt pimedam. Kunagi varem pole Küprosel seetõttu mängu pidamata jäetud,» teadis Žuravljov.

Kaotust AEKle ei määratud ja mäng peetakse uuesti. Järgmise kuu aja jooksul seda aga ei juhtu, sest hallis algavad ettevalmistustööd novembri teisel poolel peetavaks laste Eurovisiooniks. «Harjutame teises saalis ja peame ainult välismänge,» lisas Žuravljov.

Elekri ja veega, nagu selgub, on Küprosel üldse sandid seisud. «Küprose elektrijaamad on amortiseerunud ega suuda tarbijate vajadusi täita. Inimesi voolab siia Ida-Euroopast meeletult juurde. Paljudel ettevõtetel on riskide vältimiseks oma generaatorid. Näiteks riigi Türgi-poolses osas lülitatakse elekter keset päeva mõneks ajaks välja,» teadis Žuravljov.

Kuna möödunud talv oli lumevaene ja mägedesse kogunes seetõttu tavalisest vähem sulavett, on Vahemeres paiknev saareriik sunnitud vett laevadega Kreekast importima. «Näiteks iseseisva auto pesemise eest on ette nähtud rahatrahv. Seda peab tegema pesulas,» märkis Žuravljov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles