Järelvaadatav: üle kahe aasta kodupubliku ees võistelnud Kaia Kanepi võitis avaringis probleemideta (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Merko Estonian Openi nimelise ITFi tenniseturniiri naisüksikmängu avaringis alistas 32-aastane Kaia Kanepi (WTA 446.) kvalifikatsioonist põhitabelisse murdnud 19-aastase Poola esindaja Aleksandra Buczynskaga (WTA 1171.) 6:2, 6:1.

Enne mängu:

«Meil on hea meel, et viimasel hetkel lisandus turniirile Kaia Kanepi,» rõõmustab turniiridirektor Riho Kallus. Viimati nägi Eesti publik Kanepit mängimas kaks aastat tagasi Fed Cupil. «Arvan, et Kaia comeback’i tulevad paljud vaatama. Sel aastal saigi suuremad tribüünid tellitud,» lisab Kallus.

Teiseks publikumagnetiks on nädalavahetusel Saksamaal Kasselis turniirivõidu saanud Jürgen Zopp, kes üle kümne aasta Pärnus vaatajate ette astub. Meeste turniiril löövad kaasa veel neli eestlast: värske Eesti meister Kristjan Tamm, vennad Mattias ja Kristofer Siimar ning Karl Kiur Saar. Naiste konkurentsis on võistlustules kuus eestlannat: lisaks Kanepile võistlevad Fed Cupi koondislased Maileen Nuudi, Maria Lota Kaul ja Valeria Gorlats ning Elena Malõgina ja Tuule Tani. Viimane on ainus eestlastest, kes suutis kvalifikatsiooniturniirilt põhitabelisse murda.

Turniir peetakse Pärnus kesklinna väljakutel ja Tammsaare tennisekeskuses. Mängud algavad kell 11, päeva mäng on planeeritud kella 18ks. Eestlaste mängud toimuvad kõik kesklinna väljakutel (Ringi 14a).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles